Apartment for sale

* 428000€

2 bedrooms 126 square meters

Immoweb code : 11180389
Immoweb code : 11180389
*excluding taxes

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
126 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Résidence - Residentie BARBARA

! laatste appartement te koop !

Dit unieke architecten nieuwbouw appartement heeft 2 kamers en is gelegen in het bruisende hart van Wemmel op de prachtige Limburgstirumlaan.
Dit appartement is bijna energie neutraal en is geïsoleerd volgens de strengste normen. Elk appartement komt met 3 dubbel glas en zonnepanelen.

De aanwezigheid van een lift, tot in de ondergrondse garage met de autostaanplaatsen en kelders, maakt dit appartement toegankelijk voor iedereen.

De ruimtes baden in een zee van licht op deze 1° verdieping, met een zonnig , zuid-west gericht terras voorzien van 4 led inbouwspots .

Het gloednieuwe gebouw met slechts 5 appartementen en een commerciëel gelijkvloers bevindt zich op 150 m van het metrostation Heizel, een bushalte voor de deur, op-en afritten voor de Brusselse ring, scholen op wandelafstand, de Europese school in Laken op 5 km, mooie winkels en gezellige restaurants op loopafstand in het centrum van Wemmel.

Laat je verrassen door een bezichtiging op afspraak van dit appartement, waar wij graag tijd nemen voor een persoonlijke en deskundige uitleg.

Get in touch