Apartment for sale

325000€

1 bedroom

Immoweb code : 10644312
Immoweb code : 10644312

Overview

1 bedroom
1 bathroom
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Residentie Ten Ede bevindt zich nabij Wetteren, Heusden, Laarne en Gent. Wetteren Ten Ede is gekend dankzij de vele bloemenkwekerijen en de oase van rust.
De pittoreske ligging van de residentie is het decor voor een fantastische architectuur met groene tuin. Residentie Ten Ede heeft alles in petto voor de wensen van de actieve senior.Wetteren Ten Ede, een rustig en landelijk gelegen dorpje gelegen in de gemeente Wetteren. De Edeschoolstraat, waar ons project zich bevindt, grenst aan de Bommels alsook aan de gemeente Heusden.

De gemeente Wetteren is een stad die bruist van de activiteiten, zowel voor zijn inwoners als voor toeristen. De stad wordt ook wel de “groene plantengemeente” genoemd door de vele mooie stukjes ongerepte natuur. De residentie is volledig rolstoelleefbaar en beschikt over ruime appartementen met 1 of 2 slaapkamers, een restaurant, een wellness, fitness, wassalon, kapper en schoonheidssalon. Een fietsenstalling en ondergrondse parkeerplaatsen zijn eveneens beschikbaar voor onze bewoners.

Get in touch