Apartment for sale

294000€

2 bedrooms 77 square meters

Immoweb code : 11305300
Immoweb code : 11305300

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
77 square meters livable space
Floor : 1

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Prachtig appartement met 2 slaapkamers, terras en autostaanplaats!

Ligging: Dit appartement is rustig doch centraal gelegen in Wijnegem. Verschillende scholen, winkels, horeca en het openbaar vervoer in de nabije omgeving. Vlotte verbinding naar omliggende gemeentes.

Omschrijving: Aan het Wervehof in Wijnegem vinden we dit uitstekend appartement te koop op de eerste verdieping. We betreden dit appartement via de inkomhal, voorzien van een vestiaire, die op zijn beurt toegang verleend tot alle andere ruimtes. Zo komen we in de lichtrijke leef - en eetruimte vooraan. Aansluitend de open keuken. De keuken is voorzien van een elektrisch kookvuur, dampkap, vaatwasser en ingebouwde koelkast. Naast de keuken vinden we een aparte wasplaats. Via de leefruimte krijgt u toegang tot het terras. Verder de 2 volwaardige slaapkamers alsook de badkamer en het gastentoilet. De badkamer is voorzien van een bad/douche combinatie en dubbele lavabo. Tot slot nog een ondergrondse autostaanplaats die verplicht bij aan te kopen is voor €20.000.

Bijzonderheden

- Terras
- EK conform
- Zéér gunstig EPC
- Ondergrondse autostanplaats verplicht bij aan te kopen voor €20.000

Oppervlakte 77m² cfr. EPC

P-score (perceelscore)
B
G-score (gebouwscore)
A

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch