Apartment for sale

1 bedroom 72 square meters

Immoweb code : 10936212
Immoweb code : 10936212

Overview

1 bedroom
1 bathroom
72 square meters livable space
Floor : 2

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Dit energiezuinig éénslaapkamer appartement is gelegen in een recent gebouw, kent een centrale ligging en een goede bereikbaarheid.
We vinden dit gezellig appartement (72m²) op de tweede verdieping in een gebouw van 2019 met lift in Willebroek.
De woonkamer met open keuken straalt warmte en sfeer uit, waarbij een groot schuifraam toegang geeft tot het zonneterras en tegelijk voldoende daglicht binnentrekt in de ruimte. De keuken zelf werd tijdloos gekozen en is voorzien van alle toestellen. Dankzij de vloerverwarming geniet u enerzijds van een laag energieverbruik, maar anderzijds ook van het gemak wat betreft inrichten van de ruimte.
Een extra handige bergruimte is voorzien aangrenzend aande keuken waar de nodige technieken en ruimte voor wasmachine en droogkast voorzien werden. Verder is er een ruime slaapkamer te vinden met aangrenzende badkamer. Een toilet werd afzonderlijk voorzien, bereikbaar vanuit de inkomhal. Buiten vinden we een gemeenschappelijke, overdekte fietsenstalling terug.
Bijkomend is het mogelijk om bij het appartement een private autostaanplaats met berging aan te kopen aan €20.000,00, ideaal parkeren én opbergen dus.
Ook zeer interessant als investering!
Contacteer ons snel voor meer informatie of een bezichtiging ter plaatse via [email protected] of 015/200 999!

Get in touch