Duplex for sale

325000€

3 bedrooms 125 square meters

Immoweb code : 11342312
Immoweb code : 11342312

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
125 square meters livable space
Floor : 2

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Ontdek deze parel van een duplex in hartje Willebroek! Dit dakappartement maakt deel uit van een kleinschalig gebouw (met lift) en geniet van een rustige ligging nabij de Vaart en toch op wandelafstand van het centrum. Met zijn ruime indeling en moderne voorzieningen biedt dit appartement alle comfort.
Je betreedt het duplexappartement langs de inkomhal die via een mooie glazen deur toegang geeft tot de ruime en lichtrijke woonkamer. Hier beschik je ook over een open en volledig uitgeruste keuken met aansluitend nog een berging. Vanuit de woonkamer heb je ook toegang tot het zuidgerichte terras waar je heerlijk kan genieten van de zon.
Op de hal tref je verder het toilet, een grote vestiaire, en een zeer ruime slaapkamer met aansluitend de badkamer. Op de bovenverdieping beschik je verder over nog 2 mooie slaapkamers, een handige wasberging en een technische ruimte.
En als kers op de taart is er de mogelijkheid om een ruime inpandige garage met automatische poort en elektrische laadpaal bij te kopen, voor extra gemak en veiligheid. Met veel gratis parkeergelegenheid in de buurt hoef je je trouwens nooit zorgen te maken over het vinden van een plekje voor je auto of die van bezoekers.
Kom de troeven ter plaatse ontdekken en contacteer ons voor meer info of een bezichtiging op 015/20.20.82 of [email protected]

Get in touch