Apartment for sale

3 bedrooms 113 square meters

Immoweb code : 11288690
Immoweb code : 11288690

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
113 square meters livable space
Floor : 0

Description

Nieuwbouw appartement 0.4

Sorry, there is no English translation. Welkom in deze prachtige gelijkvloerse eenheid in Remy! Met een oppervlakte van maar liefst 113m² is dit appartement de perfecte keuze voor wie op zoek is naar ruimte en comfort. Geniet van het heerlijke buitenleven op het grote terras en de aangrenzende tuin, die samen meer dan genoeg ruimte bieden voor al je groene vingers en buitenactiviteiten.

Binnen vind je een prachtige woonkamer met voldoende ruimte voor zowel een gezellige zithoek als een ruime eetkamer. De grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en bieden een prachtig uitzicht op de groene omgeving. De open keuken is voorzien van alle moderne gemakken en is perfect voor wie graag kookt en gezellig samen eet.

Maar er is meer: deze eenheid heeft maar liefst drie slaapkamers, elk ruim genoeg om je van voldoende privacy te voorzien en toch nog steeds gezellig en comfortabel te zijn. De badkamer is eveneens voorzien van alle nodige voorzieningen. En vergeet de handige berging niet, waar je al je spullen gemakkelijk en georganiseerd kan opbergen.

Aarzel niet en maak snel een afspraak om deze prachtige gelijkvloerse eenheid in Remy te bezichtigen. Voor meer info, e-mail naar [email protected] of bel naar 0470/55.64.24.

Get in touch