Apartment for sale

* 420000€

3 bedrooms 107 square meters

Immoweb code : 11288691
Immoweb code : 11288691
*excluding taxes

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
107 square meters livable space
Floor : 1

Description

Nieuwbouw appartement 1.1

Sorry, there is no English translation. Welkom in dit prachtige appartement op de eerste verdieping van residentie Remy. Dit appartement is ontworpen met het oog op comfortabel en luxueus wonen. De drie slaapkamers zijn verbonden met een aangename nachthal, wat zorgt voor een gevoel van ruimte en connectiviteit. De grote leefruimte is de perfecte plek om te ontspannen of om vrienden en familie te ontvangen. Door de grote ramen valt er veel natuurlijk licht binnen en heb je een prachtig uitzicht op de omgeving. Vanuit de leefruimte stap je op het ruime terras van maar liefst 16m², waar je kan genieten van een heerlijk zicht op de groene omgeving.

De badkamer is voorzien van hoogwaardige materialen en biedt alle comfort die je nodig hebt om heerlijk te ontspannen. Er is tevens een berging voorzien voor extra opslagruimte. Bovendien kan je je wagen veilig parkeren op de bijhorende staanplaats.

Kortom, dit appartement biedt alles wat je nodig hebt om comfortabel te wonen in een groene omgeving met alle nodige voorzieningen binnen handbereik. Aarzel niet en kom dit appartement zelf ontdekken!

Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse, kan je ons bereiken via e-mail op [email protected] of telefonisch op het nummer 0470/55.64.24.

Get in touch