Apartment for sale

* 606500€

2 bedrooms 147 square meters

Immoweb code : 10954612
Immoweb code : 10954612
*excluding taxes

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
147 square meters livable space
Floor : 4

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ontdek dit mooie 2-slaapkamer appartement van 147 m², gelegen op de vierde verdieping van het prestigieuze "Vancouver" project. Dit appartement biedt een uniek uitzicht op de binnentuin vanaf het ruime terras.

Elegante Indeling: De hal, voorzien van een vestiaire en apart toilet, leidt naar een lichte woonkamer met een geïntegreerde zit- en eetkamer, naast een superuitgeruste open keuken.

Functionele Ruimtes: De nachthal verbindt naar een wasruimte, een tweede apart toilet en twee handige kastruimtes. Twee comfortabele slaapkamers worden aangevuld door een ruime badkamer met zowel een bad als een aparte douche.

Extra Voorzieningen: Parkeergelegenheid, ondergrondse fietsenstallingen en kelders zijn beschikbaar tegen een meerprijs.Gewilde Locatie: Gelegen in een rustige, internationale buurt, zijn alle noodzakelijke voorzieningen binnen handbereik: openbaar vervoer, supermarkten, kinderopvang, scholen en een cultureel centrum.

Ideaal voor Investeerders: Dit gebied is zeer populair voor high-end verhuur, wat dit appartement een uitstekende investeringsmogelijkheid maakt.

De verkoop van dit appartement is onderworpen aan registratierechten. Neem contact op voor een volledige presentatie van dit aantrekkelijke appartement en de andere beschikbare mogelijkheden binnen het "Vancouver" project.

This property is part of the project Vancouver

Get in touch