Apartment for sale

2 bedrooms 95 square meters

Immoweb code : 11339159
Immoweb code : 11339159

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
95 square meters livable space
Floor : 1

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Het nieuwbouwproject bestaat uit 33 appartementen en een handelsruimte verdeeld over 2 blokken met rondom gemeenschappelijk groenpark waar duurzaamheid voorop staat. Er zijn zowel één, twee als drie slaapkamer appartementen beschikbaar met oppervlaktes tussen de 71m² - 136m², ook beschikken ze over ruime zonne terrassen deze variëren tussen de 6,4m² en 45m². Onder het appartementsgebouw is een ondergrondse parkeergarage met parkeerplaatsen en bergingen, deze zijn verplicht bij aan te kopen. Ook bovengronds zullen er publieke parkeerplaatsen zijn voor bezoekers, een laadpunt en ophaal zone voor afvalcontainers.

Het project zal tevens voorzien worden van de laatste energiezuinige technieken zijnde collectieve geothermisch verwarmingssysteem in combinatie met zonnepanelen, ventilatiesysteem C+, aluminium buitenschrijnwerk met dubbele beglazing, thermisch/isolerend hoogrendementsglas enz. Het e-peil zal aldus maximum 20 bedragen waardoor u de eerste 5 jaar 100% bent vrijgesteld van de onroerende voorheffing.

Bovendien kan u alles naar eigen smaak inrichten met de ruime budgetten die voorzien zijn. Kan u niet wachten om deze residentie te ontdekken?

Verkoop geschiedt onder wet Breyne, registratierechten (12%) op het grond-aandeel en BTW (6%* of 21%) op het constructie-aandeel.
Contacteer ons voor meer info via 03 361 00 03 of [email protected]
Vg, Gvv, Wg, Gmo, Gvkr Overstromingsgevoeligheid: P-sc

Get in touch