Apartment for sale

* 393000€

3 bedrooms 120 square meters

Immoweb code : 10711957
Immoweb code : 10711957
*excluding taxes

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
120 square meters livable space
Floor : 2

Description

Ruim 3 slaapkamer appartement nabij centrum Zedelgem

Residentie De Koster

Appartement 2.02 is gelegen op de tweede verdieping en heeft een oppervlakte van 120 m². Er zijn 3 slaapkamers voorzien en badkamer met douche, bad en dubbele lavabo. De leefruimte geniet van veel lichtinval door de raampartijen die uitgeven op het terras van 14m².

Centrale ligging en mobiliteit
Dankzij de ligging in het centrum van Zedelgem zijn winkels en andere faciliteiten in de onmiddellijke omgeving. In de buurt zijn tal van recreatie- en ontspanningsmogelijkheden.
Zedelgem is bovendien uitstekend bereikbaar dankzij de vele invalswegen en ligt Brugge op een boogscheut! Er is de mogelijkheid om een garage of autostaanplaats aan te kopen.

Energiezuinig project
Residentie De koster zal naast ruime appartementen ook oog hebben voor het energiezuinig verwarmen en koelen van de appartementen. Er wordt een geothermische installatie voorzien waarbij alle appartementen opgewarmd of gekoeld kunnen worden met de grond als warmtebatterij.

Afwerking op maat met de nadruk op kwaliteit.
Bij alle nieuwbouwprojecten van C-Nest staat kwaliteit voorop: kwaliteit in ontwerp en typologie, kwaliteit in materiaalkeuze, kwaliteit in afwerking en kwaliteit in dienstverlening.
Elk appartement kan afgewerkt worden naar eigen smaak en wensen. Je persoonlijke klantenbegeleider neemt je mee op sleeptouw doorheen het hele traject en ontzorgt van A tot Z.


1) Stedenbouwkundige bestemming
Wg: Woongebied
2) Beschermd erfgoed: neen
3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepass…

This property is part of a project

Get in touch