Apartment for sale

210000€

2 bedrooms 109 square meters

Immoweb code : 10958773
Immoweb code : 10958773

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
109 square meters livable space
Floor : 2

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit appartement bevindt zich in hartje Zwevegem met bakkerij, slagerij, apotheek, ... op wandelafstand zo betaamd ook de naam van de residentie " 't Centrum". Dit tweeslaapkamer appartement is gelegen op de 2de verdieping die u bereikt met de lift.

De ruime inkomhal leidt u naar de leefruimte. Dankzij de grote raampartijen voor- en achteraan de woonkamer baadt je hier in een zee van licht! Aansluitend bij de leefruimte bevindt zich het zuidgericht terras. Hier kan u in alle rust en privacy genieten van de zon. Zowel via de leefruimte als de inkomhal kan u naar de keuken die voldoende ruim is om een ontbijthoek te voorzien. Centraal in het appartement bevindt zich het gastentoilet.

Achteraan het appartement bevindt zich voor alle rust de 2 ruime slaapkamers en de badkamer met dubbele lavabo in meubel en ligbad met douchemogelijkheden.

Bij dit appartement hoort op de ondergrondse verdieping (die tevens rechtstreeks met de lift te bereiken is) een kelderberging en garagebox.

Zin om in het centrum te wonen met de nodige leef- en stockageruimte? Dan is dit appartement zeker uw bezoekje waard! Contacteer ons op 056 75 57 47 of [email protected] voor uw afspraak!

Get in touch