Apartment for sale

215000€

1 bedroom 74 square meters

Immoweb code : 11278159
Immoweb code : 11278159

Overview

1 bedroom
1 bathroom
74 square meters livable space
Floor : 0

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Instapklaar gelijkvloers appartement (74m²) in het centrum van Zwijndrecht
Locatie:
Dit gelijkvloerse appartement bevindt zich in een familiale residentie in de Statiestraat in Zwijndrecht. Centraal, maar toch rustig gelegen nabij scholen, openbaar vervoer, winkels, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeentes.
Beschrijving:
Dit instapklaar één-slaapkamerappartement kunnen we betreden via een aparte toegangsdeur. We komen binnen via de inkomhal die toegang geeft naar zowel de leefruimte, aparte toilet als de slaapkamer. De leefruimte is voorzien van voldoende licht en een inbouwcassete. Aansluitend vinden we een open keuken die voorzien is van alle toestellen. Annex de keuken is er een handige berging.
Aan de andere kant van het appartement is de slaapkamer van 13,5m² terug te vinden. De ensuite badkamer is voorzien van een inloopdouche en wastafel.
Tot slot is er in de kelder een berging van 3m² en is er een mogelijkheid om eventueel een garagebox mee aan te kopen voor 25.000 euro.
Bijzonderheden:
- conforme elektriciteit
- EPC label B
- bewoonbare oppervlakte cfr EPC: 74m²
- mogelijkheden voor functiewijziging naar handelszaak
Bent u op zoek naar een appartement of ander vastgoed te koop in Zwijndrecht? Bij Heylen Vastgoed staan wij steeds klaar om u verder te helpen bij al uw vragen over vastgoed.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed

Get in touch