Building land for sale

209000€

Immoweb code : 11276731
Immoweb code : 11276731

Overview

776 square meters of land
€ 269.33 m²

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze renovatiewoning met 4 slaapkamers kent een prachtig, landelijk uitzicht en is gelegen op een perceel van 7are 76ca te Alken. 

De bewoonbare oppervlakte bedraagt 231m² en kent de volgende indeling:
Kelder: deels onderkelderd. 
Gelijkvloers: via de ruime inkomhal is een eerste leefruimte te vinden, deze kan perfect dienen als bureelruimte. Verder komt men in de eetruimte met aansluitend nog een tweede leefruimte. De keuken en bijkeuken liggen achteraan in de woning, samen de de badkamer en twee aparte toiletten. Daarnaast is er nog een bergruimte, waar de technische voorziening staat. Gas werd onlangs ingelegd, waarbij een nieuwe condensatieketel is geplaatst. Als laatste ligt achteraan de woning nog een overdekte veranda. 
1e verdieping: via de nachthal komt men in de 4 slaapkamers.
Zolder: bereikbaar via het zolderluik. 

De grootste troef van deze woning is de achtertuin, deze is zuidwestelijk gelegen en kan nog naar eigen smaak omgetoverd worden. Hier zal het op iedere moment heerlijk vertoeven zijn met uitzicht over de uitgestrekte weilanden. 

Extra voordelen :
Bij een ingrijpende energetische renovatie of sloop en herbouw komt deze woning in aanmerking voor een verlaagd registratietarief (1%). Indien u aan de voorwaarden voldoet is alsook een verlaagd btw-tarief voor afbraak en wederopbouw van de woning mogelijk (6% i.p.v. 21%).

Gezien nieuwe eigenaars binnen de 5 jaar zullen moeten renoveren, k

Get in touch