Building land for sale

€

Immoweb code : 11078729
Immoweb code : 11078729

Overview

582 square meters of land
€ 257.73 m²

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze bouwgrond is rustig gelegen nabij alle faciliteiten en op 900 m van de Markt, op fietsafstand van recreatie- en natuurpark Keiheuvel, en met een vlotte verbinding naar de omliggende gemeentes Mol, Meerhout, Ham, Lommel en Leopoldsburg.

Er werd reeds een bouwvergunning afgeleverd voor een woning met 4 slaapkamers. Uiteraard heeft u de mogelijkheid om een nieuwe bouwvergunning aan te vragen op maat van uw wensen.

De foto's tonen de woning zoals ze vergund werd, en hoe ze er afgewerkt zou kunnen uitzien (met uitzondering van de gevelafwerking, hiervoor werd een zichtbare gevelsteen voorzien in de bouwvergunning).

De vergunde woning heeft volgende indeling:
Via de inkomhal, met gastentoilet en vestiaireruimte, komt u in de open leefruimte welke opgedeeld is in een zithoek, eethoek en een open keuken met aansluitende berging. Dankzij de 3 grote schuiframen geniet u aangenaam veel lichtinval in de leefruimte en toegang tot de tuin en het terras, en dankzij de ideale ZW oriëntatie geniet u bovendien van veel zon in de tuin en op het terras.

Verder is er een inpandige carport.

Op de verdieping geeft de nachthal uit op 4 slaapkamers (waarvan één met ruimte voor een dressing), een badkamer en een apart nachttoilet.

Get in touch