Building land for sale

Immoweb code : 7744168
Immoweb code : 7744168

Overview

806 square meters of land
€ 150.12 m²

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Dijkstraat staat een mooi stuk grond te koop van 8a 06ca groot. Je kan hier een nieuwe open bebouwing plaatsen, ideaal gelegen voor nieuwe gezinnen. De straatbreedte van de bouwgrond bedraagt 24,5 m. De diepte van het stuk grond bedraagt bijna 40 m. Het hekwerk dat er al staat kan eventueel overgenomen worden voor een bedrag van 2.500 euro.

De Dijkstraat vind je terug in Korspel, een dorp in Beverlo. Korspel heeft zijn eigen basisschool en ijssalon! Wat wil een kind nog meer? Je woont hier dus zeer residentieel, ideaal voor jonge gezinnetjes!

De algemene bouwvoorschriften zijn echt wel optimaal. Het perceel is dus geschikt voor een open bebouwing. Aan beide zijden moet men 3 metervan de perceelgrens blijven. De afstand van de voorgevel tot rooilijn bedraagt 6 meter. De bouwdiepte op het gelijkvloers is 17 meter en op het eerste verdiep 10 tot 12 meter. Indien de dakhelling groter is dan 30 graden bedraagt dit 10 meter, kleiner dan 30 graden is dit 12 meter.

Deze bouwgrond heeft een mooie oppervlakte en een zeer gunstige ligging. Laat deze plek je charmeren: aarzel niet, kom zeker eens langs en stel je vragen. Wij helpen je maar al te graag verder om jouw droom te realiseren! Bel vandaag nog voor een afspraak: tel. 011 255 155.

Get in touch