Building land for sale

295000€

Immoweb code : 11375740
Immoweb code : 11375740

Overview

442 square meters of land
€ 667.00 m²

Description

zuidgeoriënteerde bouwgrond in rustige straat

Sorry, there is no English translation. Op zoek naar de perfecte plek om je droomhuis te bouwen? Zoek niet verder! Deze buitengewone bouwgrond is gelegen op een toplocatie in een serene villa wijk, waar rust en luxe hand in hand gaan. Met een oppervlakte van ongeveer 450m² biedt dit terrein alle ruimte die je nodig hebt om jouw ideale thuis te creëren.
Wat deze bouwgrond onderscheidt, is de mogelijkheid om een prachtige 3-gevel woning te bouwen, met een royaal bouwvolume van circa 235m². Stel je voor: ruime kamers, een prachtige tuin en een architecturaal ontwerp dat jouw persoonlijke stijl weerspiegelt. Dit is jouw kans om een huis te creëren dat niet alleen voldoet aan je behoeften, maar ook aan je dromen.
En laten we het hebben over de tuin - de kers op de taart van deze al uitstekende aanbieding. Met een zuidelijke oriëntatie geniet je de hele dag door van de warme zonnestralen, terwijl je ontspant in je eigen oase van groen. Of je nu droomt van een weelderige tuin met bloeiende bloemen of een gezellig terras om te entertainen, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Get in touch