Building land for sale

155000€

Immoweb code : 11330477
Immoweb code : 11330477

Overview

658 square meters of land
€ 236.00 m²

Description

Building plot

Sorry, there is no English translation. Bouwgrond gelegen te Lommel op een perceel van 6are58

Op zoek naar de ideale plek om uw droomhuis te bouwen?
Zoek niet verder! Wij bieden u een prachtige bouwgrond aan in het hart van Lommel, gelegen in een gegeerde wijk van Lommel.

Deze bouwgrond is perfect geschikt voor open bebouwing en biedt talloze mogelijkheden om uw droomhuis te realiseren. De locatie is werkelijk uniek: u geniet van alle rust en privacy die u wenst, terwijl u toch in het centrum van Lommel woont. Bovendien zijn alle belangrijke voorzieningen en faciliteiten op een steenworp afstand te vinden.

De bouwgrond ligt in een groene en rustige buurt, waardoor u zich hier meteen thuis zult voelen. De bestaande bebouwing is reeds afgebroken door de huidige eigenaar, dus u kunt meteen aan de slag met uw bouwplannen. Of u nu kiest voor een modern huis met strakke lijnen of eerder gaat voor een klassieke stijl, deze bouwgrond biedt u alle mogelijkheden.

Wacht niet langer en maak uw droom waar! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over deze unieke bouwgrond in de Duivenstraat in Lommel. Ons team staat voor u klaar om u te helpen bij elke stap van het proces. Met deze bouwgrond hebt u de sleutel in handen om uw droomhuis te realiseren!

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch