Building land for sale

484000€

Immoweb code : 11329574
Immoweb code : 11329574

Overview

10515 square meters of land
€ 46.00 m²

Description

Recreation plot

Sorry, there is no English translation. Bouw- en recreatiegrond van 1ha met veel mogelijkheden in Lummen

Op zoek naar een recreatieterrein, ideale bouwgrond voor een knappe nieuwbouwwoning, grondig renovatieproject met veel potentieel,... ? De mogelijkheden, mits vergunning, van dit exclusief perceel en ideaal gelegen recreatiegebied van 1ha waarvan 23a in woonzone in de Rekhovenstraat te Lummen zijn eindeloos. Buitenkans voor creatieve investeerders en projectontwikkelaars. We bevinden ons vlakbij het knooppunt van de E313 en E314 wat zorgt voor een uiterst vlotte bereikbaarheid. Het centrum van Lummen ligt op slechts 2,5 km. Verder ligt het circuit van Zolder, de Velodroom, het Schulensmeer en Albertkanaal en tal van mooie natuurgebieden vlakbij. Het perceel zelf grenst aan het golfterrein van Lummen.
Momenteel staan er 2 woningen op met elk een aparte huisnummer. De panden zijn onderworpen aan de renovatieverplichting (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Je kan er dus voor kiezen om grondig te renoveren of om beide woningen te slopen en hier een nieuwbouwproject te realiseren.
De grond van 1 hectare is opgedeeld in vier percelen. De twee percelen waar de woningen opstaan zijn woongebied met landelijk karakter (23are 50ca) en de twee achterste zijn ingekleurd als recreatiegebied (81are). De totale breedte aan straatkant bedraagt 47m en de diepte is 215m. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCH

Get in touch