Building land for sale

249000€

Immoweb code : 10612577
Immoweb code : 10612577

Overview

1331 square meters of land
€ 187.00 m²

Description

Bouwgrond voor open bebouwing

Sorry, there is no English translation. Goed gelegen bouwgrond, LOT 2A en 2B op bijgevoegd plan, zonder bouwverplichting, voor een open bebouwing met Zuid-geörienteerde tuin met volgende voorwaarden / stedenbouwkundige voorschriften :
*Bestemming bijgebouw(en) Toelichting : Een garage/carport dient te worden voorzien binnen de bouwstrook voor hoofdgebouwen. Om overtollige verharding en verstoring in de tuinzone te vermijden wordt een garage/carport of parkeren in de achtertuin niet toegelaten.
*Stedenbouwkundig voorschrift: tuinberging functie, niet als woonfunctie, met een maximum van 40 m³ op te richten binnen een de aangeduide strook voor bijgebouwen.
*Bouwvolume hoofdgebouwen stedenbouwkundig voorschrift: Schuin dak, kroonlijst hoogte maximaal 6.5 meter. Plat dak toegestaan op uitbouwen. Ofwel hoofddak plat dak, maximaal 7 meter bouwhoogte bij platte dakvorm en minimaal met 2 bouwlagen uit te voeren.
*Inplanting bijgebouw in de achtertuinstrook stedenbouwkundig voorschrift: De bebouwbare oppervlakte van het bijgebouw bedraagt maximum 40 m². Tussen de strook voor hoofdgebouwen en de achtergrens van het perceel. - Gevel gericht naar het hoofdgebouw: op minimum 10 meter uit de strook voor hoofdgebouwen. - overige gevels op 1m van de perceelsgrens (volgens vrijstellingbesluit)

Get in touch