Building land for sale

399000€

Immoweb code : 10942020
Immoweb code : 10942020

Overview

5108 square meters of land
€ 78.11 m²

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ben je op zoek naar een uitstekend, rustig gelegen bouwgrond voor een open bebouwing met prachtig uitzicht in Temse? Lees hier dan zeker even verder.

Zeer goed en rustig gelegen, doch nabij invalswegen en het centrum, heeft deze ruime bouwgrond heel wat te bieden. Vergeet bovendien de zonnige en groene tuin hier niet die gecreëerd kan worden met een prachtig uitzicht op achterliggende landbouwgrond.

Dit ruime perceel met een totale oppervlakte van +/- 5.108,00m² is geschikt voor een open bebouwing. Het perceel heeft een straatbreedte van +/- 88m wat tegenwoordig niet vaak meer voorkomt. Een ideaal perceel om een mooie, exclusieve villa op te bouwenmet een bruto bouwvolume van 1000m³! Er is geen bouwverplichting!

Een 2de mogelijkheid voor dit perceel is het volledig renoveren of het uitbreiden van de bestaande woning mits in achtneming van de stedenbouwkundige voorschriften. Hier werd reeds een positief stabiliteitsonderzoek voor uitgevoerd.

Interesse in deze uitstekend en landelijk gelegen bouwgrond? Maak dan snel een vrijblijvende afspraak voor meer informatie.

Get in touch