Building land for sale

1050000€

Immoweb code : 11155147
Immoweb code : 11155147

Overview

2833 square meters of land
€ 370.63 m²

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Fr :
Belle villa à rénover sur un terrain de 2840 m² . Faites de cette maison la maison de vos rêves. Grand espace de vie avec cuisine ouverte, 5 chambres et 2 salles de bains. Parfaitement situé à des fins commerciales, à proximité de l'entrée et de la sortie de la E40, près du centre de Veurne. Prenez rendez-vous pour voir cette propriété qui a beaucoup de potentiel !

Nl :
Deze projectgrond van 2833 m² biedt een unieke kans voor ontwikkeling in de buurt van de stad Veurne, gelegen op korte afstand van zowel de E40 als het bruisende centrum van Veurne. Momenteel opgesplitst in vier percelen, biedt het terrein ruimte voor aanpassingen en creatieve ontwerpen, ideaal voor investeerders of ontwikkelaars die op zoek zijn naar mogelijkheden voor residentiële ontwikkeling.

Met de bestemming voor open ééngezinswoningen is deze grond perfect geschikt voor het creëren van een sfeervolle woonwijk die tegemoetkomt aan de behoeften van moderne gezinnen. Wat deze locatie nog interessanter maakt, is de mogelijkheid om de bestaande villa te behouden en te renoveren. Dit biedt een unieke kans voor wie op zoek is naar een combinatie van klassieke charme en moderne voorzieningen.

De nabijheid van de E40 zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid, waardoor bewoners gemakkelijk kunnen pendelen naar nabijgelegen steden of voor recreatieve uitstapjes. Tegelijkertijd plaatst de ligging dicht bij het centrum van Veurne alle nodige voorzieningen binnen handbereik, inclusief winkels, restaurants en recreatieve activiteiten.

Met zijn veelzijdigheid en potentieel biedt deze projectgrond een uitstekende investeringsmogelijkheid voor wie op zoek is naar een boeiend vastgoedproject in een dynamische en aantrekkelijke omgeving.

Recht van opstal mogelijk mits overleg

Get in touch