Building land for sale

122550€

Immoweb code : 11037765
Immoweb code : 11037765

Overview

779 square meters of land
€ 157.00 m²

Description

Building plot

Sorry, there is no English translation. Leuk perceel voor halfopen bebouwing op 07a 79ca met een zuidoostgeoriënteerde tuin op Verboekt in Klein-Vorst Laakdal.
De ligging op fietsafstand van de centra van Tessenderlo en Klein-Vorst biedt heel wat voordelen; Carrefour, warme bakker, openbaar vervoer en lagere school bevinden zich op wandelafstand van het huis. Ook de op- en afrit van de E313 bevindt zich op slechts enkele minuutjes rijden.
De voorgevel is gericht naar het Verboekt en stuk is +/- 30m op 50m op 57m.
De stedenbouwkundige voorschriften voor het perceel zijn als volgt:
Zowel een zadeldak alsook een plat dak zijn toegelaten op deze locatie, met een kroonlijsthoogte van maximum 7m en een maximale nokhoogte van 10,50m.
Een minimale voorgevelbreedte van 7m is aanbevolen waarbij de voorgevel naar de straat Verboekt is georiënteerd. De bouwdiepte is minimum 12m en maximum 17m.
Berging, parkeerruimte, tuinhuis en tuinbergingen zijn mogelijk en toegelaten op het perceel.
De residentiële en groene ligging biedt heel wat voordelen; het is er rustig vertoeven, maar toch is er een vlotte verbinding naar de E313 en de centrumdorpen van Laakdal en Tessenderlo.
Spreekt dit mooi bouwperceel jullie aan? Contacteer ons via [email protected] voor meer info. Wij helpen jullie graag verder! Meer details omtrent de stedenbouwkundige voorschriften zijn beschikbaar op kantoor.
Bevindt zich niet in een afgebakende oeverzone, signaalgebied of afgeba

Get in touch