Building land for sale

Immoweb code : 7831810
Immoweb code : 7831810

Overview

572 square meters of land
€ 208.00 m²

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Zonhoven, op een topligging, staat deze bouwgrond te koop. Het gaat om een bouwgrond voor een halfopen woning op het Eikenenpad.

Het perceel geniet van een westelijke oriëntatie en een aangename tuin van 326 m2. 

De perceelbreedte van de bouwgrond bedraagt 9,60 m, de perceeldiepte meet 62,51 m. De gevel mag 6,24 m breed zijn en je mag hier twee bouwlagen bouwen. De totale oppervlakte van de grond is 5a 72ca. 

De ligging van deze bouwgrond is uitstekend. Je woont hier in een zeer residentiële buurt. Ondertussen woon je hier dichtbij alles wat je zoal nodig hebt (zelfs op wandelafstand van het centrum). Je vindt hier de lagere en middelbare scholen, de supermarkten, bakker, slagerij, bank, kinderopvang, restaurantjes, ... . Bovendien woon je hier slechts 3 minuutjes rijden van de E314. Zo geniet je van vlot woon- en werkverkeer! 

Deze bouwgrond biedt veel mogelijkheden en een zeer gunstige ligging. Laat deze plek je charmeren? Aarzel niet, kom zeker eens langs en stel je vragen. Wij helpen je maar al te graag verder om jouw droom te realiseren! Bel vandaag nog voor een afspraak: tel. 011 255 155.

Get in touch