Building land for sale

145000€

Immoweb code : 11385531
Immoweb code : 11385531

Overview

630 square meters of land
€ 230.00 m²

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze eigendom is strategisch gelegen langs de Steenweg op Aalst, vlakbij het kruispunt 't Voske (N42 en N46) te Oombergen (Zottegem). De eigendom geniet veel visibiliteit, is uiterst vlot bereikbaar en heeft verschillende openbare parkeerplaatsen en een bushalte voor de deur.
Het huis met garage is te slopen en biedt de mogelijkheid tot het bouwen van één open bebouwing. Het perceel heeft een straatbreedte van +/- 14m en een totale oppervlakte van 630m². Er is een oriëntatie op het noordoosten.
Er werd reeds een vergunning afgeleverd voor het slopen van deze eigendom doch is het interessant om als nieuwe eigenaar hieraan te verzaken en een nieuwe vergunning aan te vragen voor sloop in combinatie met een bouwaanvraag voor een vervangende nieuwbouw (mogelijkheid tot bouwen à 6% BTW).
Bij het optrekken van een vervangende nieuwbouw zal men rekening dienen te houden met de gewestelijke rooilijn + bouwlijn, de bouwvrije zijstroken zijn min. 3m. Hierdoor zal men een gevelbreedte van +/- 7,5m à 8m overhouden. In de achtertuin kan men uitgaan van het gebruikelijke max. 40m² aan afzonderlijk(e) bijgebouw(en).
EIGENDOM MET VEEL POTENTIEEL OP STRATEGISCHE LOCATIE!
EPC: 1.457 kWh/(m² jaar), energielabel F (renovatieplicht). Woongebied met landelijk karakter, vergunning uitgereikt, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht, geen verkavelingsvergunning. Geen risicozone voor overstromingen, P-score: A, G-score: A.
U kan alle attesten bij

Get in touch