Bungalow for sale

475000€

3 bedrooms 145 square meters

Immoweb code : 11358219
Immoweb code : 11358219

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
145 square meters livable space
1200 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Landelijke woning, op een perceel van 1200 m² met een straatbreedte van 20m en een diepte van 60m. Gunstig gelegen nabij winkels, openbaar vervoer (zowel bus als trein), de N60 en E17 en nabij sportfaciliteiten.
Bestaande uit: inkomhal, woonkamer (haard), keuken met aangebouwde zomerveranda, 3 slpks op het gelijkvloers, een badkamer, een berging en een apart toilet. De zolder biedt mogelijkheden tot uitbreiding (2 extra slpks met dressing, badkamer en toilet (60m²)) en er is ook een aparte garage aanwezig.
De ramen zijn uitgerust met hoogrendementsglas in bestaand Meranti hout, wat bijdraagt aan de energie-efficiëntie van de woning. Het dak van de woning: de pannen, het onderdak en de isolatie, is vernieuwd en er is geen asbest aanwezig. Aangelegde Zuiderse tuin met palmbomen en vijver. Achteraan de tuin bevindt zich een prachtig prieel in blauwe steen, een oase van rust en sereniteit, met zicht op weiden waar paarden grazen. In de voortuin siert een prachtige fontein in blauwsteen met 4 armen. De woning wordt verwarmd via een CV met stookolie. De elektrische installatie is echter niet conform gekeurd, wat aandacht vereist bij de renovatie. Een EPC-score van D, wat duidt op een redelijk niveau van energie-efficiëntie, maar verbeteringen zijn mogelijk. Het installeren van zonnepanelen kan een waardevolle upgrade zijn die niet alleen de energie-efficiëntie verhoogt maar ook de energiekosten kan verlagen.
Deze woning beschikt ook over een boorput met aansluiting.

Get in touch