Business for rent

850€ per month

Immoweb code : 11294747
Immoweb code : 11294747

Overview

Floor : 0

Description

Investment property - Appartementbulding

Sorry, there is no English translation. Pop-up handelspand te huur

Op zoek naar de ideale locatie voor jouw tijdelijke onderneming? Dit gelijkvloers handelspand biedt de perfecte oplossing met een flexibel Pop-up contract. Gelegen op een strategische commerciële locatie, is dit pand ideaal voor wie een tijdelijke vestiging zoekt met maximale zichtbaarheid en toegankelijkheid.

Met een ruime oppervlakte van +/- 70m², geniet dit pand van een uitstekende zichtbaarheid vanaf de straatkant, waardoor jouw zaak direct opvalt voor voorbijgangers. De aanwezigheid van naastgelegen handelspanden voegt een extra troef toe, waardoor een natuurlijke stroom van potentiële klanten wordt gegenereerd.

Achteraan biedt het pand een ruime berging/stokkageruimte, waardoor je voldoende opslagruimte hebt voor jouw goederen of voorraad.

Wil je deze unieke kans niet missen? Neem dan nu contact met ons op voor een bezoek ter plaatse of voor meer informatie over dit pand. Bel ons op T. 015 24 29 24 of stuur een e-mail naar [email protected]. Wacht niet langer en geef jouw tijdelijke zaak de perfecte thuis!

Get in touch