Business for rent

1000€ + 50€ per month

60 square meters

Immoweb code : 11335585
Immoweb code : 11335585

Overview

60 square meters livable space
Floor : 0

Description

Handelsgelijksvloers

Sorry, there is no English translation. Verzorgd polyvalent kantoor of handelsruimte met ruime kelder.
Ben je op zoek naar een grote ruimte waar je nog veel kanten mee op kunt? Dan is deze polyvalente kantoorruimte op het gelijkvloers ideaal. Winkelruimte, kantoor, fitnessruimte, opslagplaats,…. Deze ruimte met een absolute topligging is licht, voldoende ruim en heeft - naast een keukentje - ook nog een ruime kelder.
Pal op de hoek van de Plantin en Moretuslei en de Kroonstraat, vind je deze fijne polyvalente ruimte op het gelijkvloers van een kleinschalig gebouw. Met een ingang aan de Plantin en Moretuslei, een andere ingang op de Kroonstraat en een plafondhoogte van maar liefst 3,35m, heb je een tof gelijkvloers te pakken. Via de dubbele voordeur stap je meteen binnen in de huidige kantoorruimte. Door de vele, grote ramen valt er hier ontzettend veel natuurlijk licht binnen.
De vloer is een makkelijk te onderhouden en met z’n 40m² is dit een fijne, ruime werkplek, met plaats eigen invulling. Achteraan heb je nog een apart afsluitbaar kantoor van 14m² met aansluitend een eenvoudige kitchenette met een spoelbak, ijskast en wat extra kasten. Daarnaast vind je nog een toilet.
Wanneer je, in de gemeenschappelijke trappenhal, de trap naar de kelder neemt, ontdek je daar nog een grote kelder van maar liefst 60m².
Voor meer info:

Get in touch