Business for rent

4575€ per month

238 square meters

Immoweb code : 10983625
Immoweb code : 10983625

Overview

238 square meters livable space
Available date : 04/01/2024
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit handelspand in Gent is een unieke en moderne ruimte die perfect is voor bedrijven die op zoek zijn naar een nieuwe werkplek. Met een bruikbare vloeroppervlakte van maar liefst 241m² biedt dit pand voldoende ruimte voor diverse activiteiten en werkzaamheden.

Het pand is gelegen in een levendige buurt in Gent, wat zorgt voor een inspirerende werkomgeving. In de directe omgeving zijn er tal van winkels, restaurants en andere voorzieningen te vinden, waardoor het pand goed bereikbaar is voor zowel medewerkers als klanten.

Wat dit handelspand extra aantrekkelijk maakt, is het energielabel A. Dit betekent dat het zeer energiezuinig is en er weinig energie verloren gaat. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de kostenbesparing op de energierekening.

Dit pand was voordien het kantoor van een bank waardoor de indeling nu als volgt is: een ruime inkomhal, een balie, drie burelen die volledig uit glas bestaan, een moderne keuken voor de medewerkers, een computerlokaal, een extra berging en aparte toiletten.

Het pand is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Er zijn vier parkeerplaatsen beschikbaar aan de achterkant van het gebouw, ook op straat zijn er voldoende parkeerplaatsen te vinden voor het cliënteel. Bovendien is er een fietsenstalling aanwezig voor medewerkers die met de fiets komen.

Dit handelspand kan gebruikt worden als kantoor of voor andere commerciële activiteiten.
Er dient uiteraard wel rekening gehouden te worden met de

Get in touch