Business for rent

1625€ per month

74 square meters

Immoweb code : 11350524
Immoweb code : 11350524

Overview

74 square meters livable space
Floor : 0

Description

Offices

Sorry, there is no English translation. WENST U EEN BEZOEK? SURF NAAR ONZE SITE: WWW.INFINIMO.BE > ZOEK DE DESBETREFFENDE EIGENDOM > REGISTREER U VIA DE KNOP ‘PLAN EEN BEZOEK’.
Bent u op zoek naar een stijlvolle en multifunctionele ruimte voor uw professionele activiteiten? Ontdek dit charmante pand dat perfect geschikt is voor vrije beroepen.
Deze voormalige directeurswoning beschikt over een statige inkom en een klassevolle handelsruimte (74m²), uitstralend met charme en authenticiteit. Met een volledig onderkelderde ruimte (74m²) en een groot terras aan de achterzijde, biedt dit pand uitstekende mogelijkheden voor zowel kantoren als praktijken.
Gelegen in het hart van Gentbrugge, combineert dit pand een toplocatie met uitstekende bereikbaarheid, parkeergelegenheden en zichtbaarheid. Op een steenworp afstand van het station van Gentbrugge, parkeergelegenheid in de nabijheid, is dit de ideale plek om uw onderneming te vestigen. Tevens beschikt u over uw eigen parkeerplaats voor de poort.
Wilt u de unieke sfeer van dit pand zelf ervaren? Plan dan snel een bezoek in door u te registreren via de knop 'plan een bezoek'.
Daarnaast is er de mogelijkheid om het appartement boven het handelspand te huren – rechtstreeks bij de eigenaar - wat extra flexibiliteit biedt voor uw zakelijke behoeften.

Get in touch