Business for rent

2600€ per month

160 square meters

Immoweb code : 11204540
Immoweb code : 11204540

Overview

160 square meters livable space
Available date : 04/01/2024
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Welkom bij dit prachtige en energiezuinig handelspand gelegen in het bruisende centrum van Kermt. Met zijn strategische ligging op de drukke steenweg Hasselt-Diest, geniet dit handelspand van uitstekende zichtbaarheid en bereikbaarheid.
Kenmerken:
• Oppervlakte: Het handelspand biedt een ruimte van 160 m², modern ingericht en direct instapklaar. Met aandacht voor detail is de inrichting zorgvuldig ontworpen, wat resulteert in een eigentijdse en uitnodigende sfeer.
• Etalage: De grote etalage zorgt voor maximale zichtbaarheid, ideaal voor het presenteren van uw producten of diensten aan voorbijgangers. Het pand straalt professionaliteit uit en trekt de aandacht van potentiële klanten.
• Magazijn en Bergruimte: Naast de winkelruimte is er een aansluitend magazijn met extra bergruimte, waardoor dit handelspand niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook praktisch en functioneel voor uw bedrijfsbehoeften.
• Toiletvoorziening: Voor het comfort van uw klanten is er een apart toilet beschikbaar.
Locatie:
Centraal gelegen tegenover de kerk en nabij een kruispunt, is het pand uiterst goed bereikbaar dankzij gratis parkeermogelijkheden en langzaam verkeer. Bovendien bevindt de autosnelweg E313-314 zich op korte afstand, waardoor de connectiviteit naar omliggende gebieden optimaal is.
Voor meer informatie of om dit handelspand te bezichtigen, neem gerust contact met ons op. Dit is een unieke kans om uw bedrijf te vestigen.

Get in touch