Business for rent

Immoweb code : 10708620
Immoweb code : 10708620

Overview

Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
In het prachtige Lokeren, een stad gelegen in het hart van Oost-Vlaanderen, bevindt zich een unieke winkelruimte die in 2016 volledig is gerenoveerd. Deze winkelruimte biedt een uitstekende gelegenheid voor ondernemers die op zoek zijn naar een modern en aantrekkelijk pand om hun bedrijf te vestigen.

De renovatie van deze winkelruimte heeft ervoor gezorgd dat het pand voldoet aan de hoogste standaarden op het gebied van comfort en esthetiek. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk lichtinval, waardoor de ruimte een open en uitnodigend gevoel geeft aan potentiële klanten.

Wat deze winkelruimte echt bijzonder maakt, is de centrale ligging in Lokeren. Gelegen op de Markt, trekt het pand dagelijks veel voorbijgangers en potentiële klanten aan. De nabijheid van andere winkels en horecagelegenheden creëert een levendige en bruisende omgeving, wat ten goede komt aan het bedrijf dat zich hier vestigt.

Of je nu een modeboetiek, een elektronicawinkel of een delicatessenwinkel wilt openen, deze gerenoveerde winkelruimte biedt talloze mogelijkheden. Met een ruim vloeroppervlak en een flexibele indeling is er voldoende ruimte om jouw ideeën tot leven te brengen en een unieke winkelervaring te creëren voor jouw klanten.

en ontdek de vele voordelen van deze unieke winkelruimte in het hart van Lokeren.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen en ontdek de vele voordelen van deze unieke winkelruimte in het hart van Lokeren.

Get in touch