Business for rent

1300€ per month

102 square meters

Immoweb code : 11314681
Immoweb code : 11314681

Overview

102 square meters livable space
Floor : 1

Description

commerciële gelijkvloers

Sorry, there is no English translation. Midden in het bruisende hart van Vilvoorde wacht een unieke kans op jou. Profiteer van optimale zichtbaarheid, omringd door winkels, restaurants en bedrijven, en word een integraal onderdeel van deze dynamische gemeenschap. Deze veelzijdige commerciële ruimte opent de deur naar talloze mogelijkheden voor het lanceren van jouw onderneming.
Wat deze locatie extra aantrekkelijk maakt, is de moeiteloze bereikbaarheid. Of je nu kiest voor het openbaar vervoer of de auto, jouw zaak wordt een bestemming die eenvoudig te vinden is voor klanten.
Met een flexibel oppervlak van (102m²) biedt de begane grond de vrijheid om de ruimte aan te passen aan de specifieke behoeften van jouw onderneming. Of je nu droomt van een boetiek, kantoor, showroom of restaurant, hier zijn de mogelijkheden werkelijk grenzeloos.
Vilvoorde, doordrenkt van geschiedenis en bruisend van activiteit, vormt het perfecte decor om jouw zakelijke dromen werkelijkheid te laten worden. Mis deze kans niet en vestig jouw onderneming in het kloppende hart van Vilvoorde. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om deze unieke commerciële ruimte te bezichtigen. Ontdek de mogelijkheden die deze locatie biedt voor de groei en bloei van jouw zaak!

Get in touch