Business for sale

349000€

250 square meters

Immoweb code : 11176708
Immoweb code : 11176708

Overview

1 bathroom
250 square meters livable space
110 square meters of land
€ 3,172.00 m²
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Mooi en ruim handelspand te koop in de Korte Nieuwstraat; ideale ligging tussen de parking Keizershallen en de Hopmarkt in centrum Aalst.

Kadastraal gekend als 'handelshuis', kan perfect gebruikt worden voor handel of kantoor, maar evengoed voor bewoning. Op heden 2 aparte 'entiteiten' met aparte busnummers, maar kan weer ééngemaakt worden.
Het pand is goed onderhouden en heeft reeds dubbele beglazing, recent pannendak met eerste pakket isolatie en centrale verwarming op aardgas.

Indeling gelijkvloers: inkomhal met centrale trappenhal, winkelruimte met diverse plaatsen. Kleine koer achteraan, evenals een toilet en kitchenette. Verder toegang tot de ruime kelder.
Op de tussenverdieping een wachtruimte en aparte toilet. Op de 1e etage zijn er 2 aparte burelen en een keuken. Op de 2e verdieping een grote polyvalente ruimte en op de 3e verdieping nog een ruim bureel.

Geen erfgoed of beschermende maatregelen. Steeds vlot verhuurd dus ook interessant als investeringseigendom. Het pand is momenteel vrij van huurders.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, contacteer ons via 0478 / 79 32 83 of [email protected]

Get in touch