Business for sale

625000€

220 square meters

Immoweb code : 11298872
Immoweb code : 11298872

Overview

1 bathroom
220 square meters livable space
75 square meters of land
Floor : 0

Description

Retail Space with Apartment

Sorry, there is no English translation. Handelshuis (220 m²) in hartje Antwerpen

Locatie: Dit ruim handelshuis staat te koop in de Zirkstraat in centrum Antwerpen. Het handelshuis is gelegen vlakbij de Kaaien, de Groenplaats en de Grote Markt. In de nabije omgeving zijn er talrijke winkels, scholen, gezellige horecagelegenheden en openbaar vervoer.

Omschrijving: In de Zirkstraat in hartje Antwerpen staat dit ruim handelshuis (220 m²) te koop. Het op te frissen pand is momenteel opgedeeld in een restaurant en een duplex appartement.Het restaurant bestaande uit de keuken, zitplaatsen voor 49 personen en het sanitair zijn gelegen op de gelijkvloerse verdieping en de eerste verdieping. Op de tweede verdieping en de zolder is er een appartement met twee slaapkamers. Ten slotte is er nog een kelder aanwezig.

Bijzonderheden:
- Gelegen in centrum Antwerpen
- Momenteel verhuurd
- Bruikbare vloeroppervlakte: 220 m² cfr. EPC
- EPC: 305 kWh/ (m² jaar)
- P-score en G-score: C


Bent u op zoek naar een handelshuis of ander vastgoed te koop in Antwerpen? Of wenst u een gratis schatting van uw eigendom of uw eigendom te koop te stellen? Bij Heylen Vastgoed Antwerpen staan wij steeds klaar om u verder te helpen bij al uw vragen over vastgoed.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch