Business for sale

599000€

459 square meters

Immoweb code : 11255260
Immoweb code : 11255260

Overview

459 square meters livable space
652 square meters of land
Floor : 0

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Op te frissen handelspand van 459 m² op uitstekende locatie te koop!

Ligging: Dit ruime handelspand is zeer centraal gelegen. Het stadscentrum en station bevinden zich op wandel- en fietsafstand, evenals enkele mooie parken zoals Park Spoor Noord. De nabijheid van het openbaar vervoer (bus, tram en metro), winkels en scholen zorgt voor een aangename, rustige locatie net buiten de binnenstad.

Indeling: Dit op te frissen handelspand bevindt zich op de begane grond en is ideaal gelegen met grote ramen aan de voorzijde die voor veel natuurlijk licht zorgen. Bij het betreden van het handelspand kom je terecht in een grote open ruimte. De aanwezigheid van een aparte keuken met eetgedeelte enafzonderlijke toilet faciliteiten voegt extra faciliteit toe. In totaal zijn er 5 zelfstandige kantoorruimten of vergaderzalen aanwezig.

Bijzonderheden:
- Centrale ligging
- Dichtbij station Antwerpen centraal
- EPC label D
- Ruime oppervlakte van 459 m² cfr. EPC
- P-score en G-score: A

Bent u op zoek naar een appartement of ander vastgoed te koop in Antwerpen? Of wenst u een gratis schatting van uw eigendom of uw eigendom te koop te stellen? Bij Heylen Vastgoed Antwerpen staan wij steeds klaar om u verder te helpen bij al uw vragen over vastgoed.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch