Business for sale

285000€

187 square meters

Immoweb code : 11297656
Immoweb code : 11297656

Overview

1 bathroom
187 square meters livable space
190 square meters of land
Floor : 0

Description

Retail Space with Apartment

Sorry, there is no English translation. Woonst met handelspand in het centrum van Berlaar! Het pand is gelegen in de winkelstraat, op wandelafstand van station/bus, diverse winkels, scholen,...



We betreden de handelszaak op het gelijkvloers en komen rechtstreeks in de handelszaak terecht. De zaak bestaat uit een ruim handelsgedeelte, keuken, toilet, kelder, berging en ruim terras.
U kan het terras eveneens bereiken via een aparte gang, wat uiteraard zijn voordelen biedt naar leveringen en vuilnisophaling toe.
De woonst bereikt u via een privatieve inkom met vestiaire. Vervolgens komt u op de eerste verdieping in de hal, dewelke toegang verleent tot de leefruimte en keuken. De keuken is volledig geïnstalleerd en voorzien van de nodige kastruimte.
De eerste verdieping biedt eveneens ruimte aan de badkamer, uitgerust met douche, toilet, wastafel en aansluitingen voor wasmachine/droogkast.
De tweede verdieping is opgedeeld in 2 slaapkamers.



Kortom, een pand met zeer veel mogelijkheden!

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch