Business for sale

525000€

302 square meters

Immoweb code : 11298864
Immoweb code : 11298864

Overview

3 bathrooms
302 square meters livable space
80 square meters of land
Floor : 0

Description

Investment property

Sorry, there is no English translation. Huis momenteel opgedeeld in handelsgelijkvloers en 3 appartementen!

Locatie: Ontdek dit veelzijdig huis thans gekend als onvergunde opbrengsteigendom, gelegen in een bruisende buurt. Dit unieke pand biedt een handelsruimte op het gelijkvloers en drie ruime appartementen op de bovenverdiepingen. De strategische ligging nabij het Centraal Station en belangrijke invalswegen garandeert uitstekende bereikbaarheid. Bovendien bevinden winkels, horeca en culturele hotspots zich op een steenworp afstand, waardoor het perfecte investeringsmogelijkheid biedt.

Beschrijving: Deze eigendom omvat een ruime handelsruimte op het gelijkvloers, momenteel ingericht als een auto-onderdelenwinkel.

Opde eerste verdieping bevindt zich het eerste appartement met een gezellige leefruimte, twee comfortabele slaapkamers, een goed uitgeruste keuken en een eigentijdse badkamer.

De tweede verdieping biedt het tweede appartement, opnieuw met een leefruimte, twee slaapkamers, een keuken en een moderne badkamer.

De derde verdieping herbergt het derde appartement met een leefruimte, twee slaapkamers, een keuken en een eigentijdse badkamer.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch