Business for sale

499000€ Old Price €549,000

200 square meters

Immoweb code : 11263279
Immoweb code : 11263279

Overview

1 bathroom
200 square meters livable space
406 square meters of land
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Op zoek naar een unieke mogelijkheid om je eigen onderneming te starten in het bruisende Edegem? Grijp je kans met deze handelswoning op een absolute toplocatie: rustig gelegen in een zeer residentiële wijk omringd door vele scholen, bedrijven en uitvalswegen is dit voormalig frituur een ware goudmijn.
De vorige handelszaak heeft een bewezen track record van 26 jaren en is gedurende deze lange periode steeds zeer succesvol gebleken met een sterke gegarandeerde omzet.

Bijzonderheden:

Prachtige locatie: Gelegen in het hart van Edegem, geniet dit handelspand een centrale ligging die gemakkelijk toegankelijk is voor zowel bewoners als passanten.

Omgeven door activiteit: Dankzij de nabijheid van de vele scholen en bedrijven ben je verzekerd van een constante stroom aan klanten en dit gedurende de hele dag.

Lokale steun: De buurtbewoners van Edegem staan te popelen om een nieuwe zaak in hun buurt te verwelkomen. Met een warm onthaal en trouwe klanten, ben je verzekerd van een solide klantenbestand.

Boven het frituur bevindt zich een ruime duplex woning met een leefruimte die baadt in het licht en 3 grote slaapkamers.

Eveneens zijn er extra mogelijkheden tot gebruik van het terras/tuin, zowel voor-als achteraan.

Dit is een zeldzame kans om een succesvol handelszaak mét enorm potentieel over te nemen op een toplocatie.

Geïnteresseerd? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en/of om een bezichtiging te regelen via [email protected] of 03/501.64.27

Get in touch