Business for sale

449000€

264 square meters

Immoweb code : 11333571
Immoweb code : 11333571

Overview

1 bathroom
264 square meters livable space
358 square meters of land
Floor : 0

Description

Retail Space with Apartment

Sorry, there is no English translation. Handelswoning met een tuin, zeer charmant en gezellig. Bepaalde authentieke elementen zoals de vloer in de inkomhal zijn behouden gebleven. Er is een staanplaats met achtertoegang te bereiken via een servitude weg voor toegang tot de achterzijde van het eigendom.
Privé-bewoning is evenzeer mogelijk mits een eenvoudig verzoek tot bestemmingswijziging.
Het gebouw kan via de handelsruimte evenals een mooi authentiek portaal, privé-ingang betreden worden.
Achter de handelsruimte/kantoor bevindt zich de woonkamer met een open keuken, een ruime verandakamer met toegang naar de tuin, een badkamer uitgerust met ligbad, een wastafel en een aparte toiletruimte. Naast deze veranda is een grote extra ruimte aanwezig eventueel te gebruiken als stokkageruimte/berging met 2 extra gastentoiletten en een aansluiting voor een extra wastafel alsook de wasplaats. De gezellige en rustige tuin is hierbij volledig omheind en via de achtergelegen straat toegankelijk.
Op de eerste verdieping zijn 2 ruime slaapkamers en een kamer eventueel te gebruiken als dressing/berging. Wat hier meteen opvalt zijn de beschilderingen op de hoge plafonds.
Deze zolderverdieping toegankelijk via een vaste trap biedt mogelijkheden tot extra kamers. *Bewoonbare oppervlakte is indicatief.
*Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting.

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenv

Get in touch