Business for sale

745000€

430 square meters

Immoweb code : 11298271
Immoweb code : 11298271

Overview

1 bathroom
430 square meters livable space
2492 square meters of land
Floor : 0

Description

House

Sorry, there is no English translation. Uniek vastgoedaanbod met uitstekende zichtlocatie aan de Maastrichtersteenweg in Maaseik.

Ligging: De Maastrichtersteenweg is een belangrijke verbindingsweg in Maaseik, strategisch gelegen met vlotte verbindingen naar omliggende steden alsook Nederland.

Indeling: De commerciële ruimte op de begane grond heeft een oppervlakte van ongeveer 200m². Daarnaast is er een ruime kelder van 150m², bruikbaar als bijkeuken. Het pand omvat tevens een ruime woonst, ideaal voor eigenaars die nabij hun zaak willen wonen. Het appartement biedt 110m² wooncomfort met 2 slaapkamers en alle benodigde voorzieningen.

Omschrijving: Momenteel is het pand ingericht als horecagelegenheid, maar het biedt mogelijkheden voor voortzetting van een vergelijkbaar bedrijf of een herbestemming naar een andere commerciële activiteit na functiewijziging. Het geheel is volledig ingericht en klaar voor gebruik, zodat u direct kunt starten met uw commerciële activiteiten en kunt genieten van het comfort van de woonst. Het pand beschikt tevens over een perceel dat momenteel als parkeergelegenheid wordt gebruikt, maar eventueel bebouwd kan worden na het verkrijgen van de juiste vergunningen.

Bijzonderheden: Dit eigendom biedt een unieke kans voor ondernemers die op zoek zijn naar een commerciële ruimte met aangrenzende woning en een bouwplaats voor toekomstige ontwikkelingen.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse

Get in touch