Business for sale

595000€

621 square meters

Immoweb code : 10926178
Immoweb code : 10926178

Overview

621 square meters livable space
497 square meters of land
Floor : 0

Description

Retail Space

Sorry, there is no English translation. Prachtig gebouw met commerciële functie als kantoor/bureel/ruimte vrijberoepen/zelfstandige activiteiten (621m²) biedt tal van mogelijkheden op centrale ligging te Mortsel!

Omschrijving: We betreden het pand via de ruime inkomhal waar de eerste winkelruimte/showroom/bureauruimte is. Aansluitend treffen we een badkamer waar een douche in bad is voorzien en toiletten, een bureauruimte en een berging/stockageruimte. Via de prachtige trap komen we op de eerste verdieping waar we in de tweede ruimte komen, met receptie. Hier treffen we een mezzanine aan waar de keuken is. Ondergronds vinden we een ruime souterrain met mogelijkheden en een droge kelder terug, via de kelder komt u in de aangelegde tuin terecht, met terras. De kelder is uitgerust met twee automatische poorten en kan dienst doen als opslagruimte, magazijn of garage.
Deze riante commerciële ruimte/kantoor biedt tal van mogelijkheden bv: winkelruimte, showroom, ruimte vrij-beroep, co-working space , bureauruimtes, etc.
Het gebouw geniet een strak design met moderne inrichting, prachtige raampartijen met veel natuurlijke lichtinval. De souterrain biedt tal van mogelijkheden voor zelfstandige activiteiten.

Bijzonderheden:

- dubbele beglazing
- ruimte vrij beroep/showroom/kantoor/zelfstandige activiteiten
- ruime garage met mogelijkheden
- ruim perceel (497m²)





Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. I

Get in touch