Business for sale

499000€

218 square meters

Immoweb code : 11336150
Immoweb code : 11336150

Overview

1 bathroom
218 square meters livable space
Floor : 0

Description

multi-purpose building

Sorry, there is no English translation. Ruime handelswoning (218m²) met duplex-appartement, biedt tal van mogelijkheden voor zelfstandige activiteiten / vrije beroepen te Mortsel!

Indeling: Commercieel gelijkvloers, opslagruimte, 2 polyvalente ruimtes, gasten toiletten, koer, kelder, inkomhal, leefruimte, keuken, dakterras, nachthal, masterbedroom, drie gastenkamers, berging en badkamer.

Omschrijving: U betreedt het pand via de inkomhal die toegang biedt tot het commercieel gelijkvloers met mogelijkheden. Momenteel is het ingericht als reisbureau met vooraan een grote ontvangstruimte met achtergelegen werkruimtes (praktijk) die tal van mogelijkheden bieden voor zelfstandige activiteiten/ vrije beroepen. Op de eerste verdieping treffen we een ruime en lichtrijke leefruimte en een dakterras en de keuken is volledig geïnstalleerd. Via de nachthal bereiken we het slaapgedeelte met twee masterbedrooms en twee gastenkamers. Tot slot de badkamer voorzien van douche en wasmeubel en een ruime kelder.

Kortom: Centraal gelegen handelspand met woonst op toplocatie te Mortsel biedt tal van mogelijkheden voor zelfstandige activiteiten/investering/vrije-beroepen.

Bijzonderheden:
- gunstige ligging
- commercieel GLV
- riante woonst
- biedt tal van mogelijkheden

Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv
EPC: 465 kWh/m² Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch