Business for sale

415000€

177 square meters

Immoweb code : 11337061
Immoweb code : 11337061

Overview

2 bathrooms
177 square meters livable space
124 square meters of land
Floor : 0

Description

Retail Space with Apartment

Sorry, there is no English translation. Prachtig gerenoveerd commercieel gelijkvloers (traiteurzaak) met mogelijkheden met riante woonst (177m²) voorzien van vier slaapkamers en twee badkamers gelegen op toplocatie te Mortsel!

Indeling: Commercieel gelijkvloers, gelijkvloerse keuken, wasplaats, kantoorruimte, berging, koer, inkomhal, leefruimte, keuken, badkamer (1), berging, terras, nachthal, masterbedroom, drie gastenkamers, bureauruimte, badkamer (2) en kelder.

Omschrijving: U betreedt het pand via het commerciële gelijkvloers, deze is momenteel ingericht als traiteurzaak en is volledig vernieuwd in 2004. Deze commerciële gelijkvloers is hierdoor voorzien van airconditioning. Als je door de ruimte wandelt kom je terecht inde gelijkvloers en geïnstalleerde keuken, die alsook voorzien is van een ruime koelcel. Achteraan is er een wasplaats met aansluiting voor wasmachine en droogkast en een binnenkoer. Via een aparte inkom komt u terecht in het woongedeelte van het pand. De traphal biedt u toegang tot de ruim en lichtrijke leefruimte voorzien van haardcassette, authentieke elementen en prachtige natuursteen. Zo komt u terecht in de quasi-volledig geïnstalleerde keuken. Verder heeft u de eerste badkamer, voorzien van douche, wastafel en toilet. Achteraan is er een eerste kamer, deze is momenteel ingericht als berging en heeft ingemaakte kasten. De eerste verdieping is voorzien van een zonnig terras. Via de nachthal komen we terecht op het bovenste gedeelte van

Get in touch