Business for sale

799000€

1704 square meters

Immoweb code : 10870172
Immoweb code : 10870172

Overview

3 bathrooms
1704 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Groot winkelpand/bakkerij met appartement boven in Droeshout, Opwijk

Beschrijving:
Ben je op zoek naar een ruim winkelpand met een bakkerij en een appartement boven? Zoek niet verder! Dit goed onderhouden pand is gelegen in het charmante Droeshout en biedt tal van mogelijkheden.

Kenmerken:

Ligging: Droeshout, Opwijk
Aantal slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Woonoppervlakte: 141m²
Garage: 3 garages
Beschrijving:
Dit veelzijdige pand heeft in het verleden gediend als een bloeiende bakkerij met een zeer ruime werkruimte op de begane grond. De eerste verdieping biedt een ruim en licht appartement met een open indeling, bestaande uit een gezellige woonkamer, een moderne keuken en een eetkamer. Bovendien vind je op deze verdieping twee slaapkamers, waarvan één met een dressing. Het appartement beschikt ook over een badkamer en een apart toilet. Het appartement beschikt ook over een zolder.

Achteraan het pand bevinden zich drie zeer ruime garages, wat ideaal is voor opslagruimte of het parkeren van voertuigen. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid buiten.

De buurt is rustig en vriendelijk, met een school op slechts 100 meter afstand en gemakkelijke toegang tot nabijgelegen parken. Het openbaar vervoer is goed bereikbaar, waardoor je snel toegang hebt tot het stadscentrum.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. Dit is een unieke kans die je niet wilt missen!

Ronny De Vos
0475417538
E-mail: [email protected]

Get in touch