Business for sale

* 459000€

445 square meters

Immoweb code : 10817244
Immoweb code : 10817244
*excluding taxes

Overview

1 bathroom
445 square meters livable space
399 square meters of land
Floor : 0

Description

Zeer ruim winkelpand - op heden ingericht als kledingzaak -

Sorry, there is no English translation. Te Koop: Ruim te Renoveren Hoekpand in Oudenaarde

Ontdek dit unieke renovatieproject in het hart van Oudenaarde - een royaal hoekpand bestaande uit twee afzonderlijke entiteiten met respectievelijk 290m² en 155m².

Op de benedenverdieping wordt u momenteel begroet door een voormalige kledingzaak, voorzien van sanitaire voorzieningen, diverse bergruimtes en een ruime keuken. Deze multifunctionele ruimte biedt talloze mogelijkheden voor herinrichting naar uw wensen.

Het bovenste verdiep is momenteel omgetoverd tot een royaal appartement met maar liefst 4 slaapkamers, een riante leefruimte, een goed uitgeruste keuken, een badkamer en een balkon. De ideale plek om uw persoonlijke stempel te drukken en een sfeervol thuis te creëren.

Daarnaast beschikt het pand over een garage, zolder en niet één, maar twee kelders, waardoor er voldoende ruimte is voor opslag en uitbreidingsmogelijkheden.

Met de toegevoegde bonus van vijf beschikbare parkeerplaatsen, is dit pand perfect voor wie op zoek is naar een project met potentieel, waarbij zowel wonen als ondernemen gecombineerd kunnen worden.

Mis deze unieke kans niet om een stukje Oudenaarde nieuw leven in te blazen en dit pand om te toveren tot een eigentijdse woon- en/of werkruimte. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging.

Get in touch