Business for sale

1695000€

1569 square meters

Immoweb code : 10748783
Immoweb code : 10748783

Overview

1 bathroom
1569 square meters livable space
2800 square meters of land
€ 605.00 m²
Floor : 0

Description

Strategisch gelegen Industrieel Vastgoed met grote parking,…

Dit jonge industrieel gebouw met een strategische logistieke locatie is gelegen in Oudenburg. Een perfecte uitvalsbasis met uitstekende verbindingen naar de kust, binnenland, buitenland én het bloeiende havengebied van Zeebrugge en dit door de nabijgelegen op- en afrit van de A10. Deze locatie biedt een ongeëvenaarde kans om zowel uw commerciële als industriële activiteiten uit te breiden.
Het gebouw, opgetrokken in 2011, belichaamt moderne technologieën en voldoet aan de hoogste hedendaagse standaarden. Het beschikt over drijfkracht voor zware industrie, evenals een ruime parkeergelegenheid voor uw klanten en personeel.
Er is een buikbare vloeroppervlakte van om en bij de 1.600 m².
Er is een grote productiehal: Ideaal voor productie, opslag en diverse industriële activiteiten. De polybetonvloer en prachtige lichtstraat creëren een optimale werkomgeving. Het winkelgedeelte/showroom is opgedeeld in twee afzonderlijke ruimtes die mooi met elkaar verbonden zijn en deze biedt de flexibiliteit om naadloos productie en verkoop te combineren. De ruimtes zijn volledig aanpasbaar en kunnen dienen voor evenementen, kantoorruimtes of klantenontvangst.
Door zijn polyvalente indeling biedt het gebouw voldoende ruimte om te voldoen aan uw specifieke behoeften.

Er zijn nog aparte technische werkplaatsen aanwezig. Deze extra werkruimtes kunnen dienst doen als magazijn, waardoor u over extra opslagcapaciteit beschikt.
Door het logistiek sas kunt u genieten van een vereenvoudigde goederen i…

Get in touch