Business for sale

149000€

88 square meters

Immoweb code : 11298311
Immoweb code : 11298311

Overview

88 square meters livable space
Floor : 0

Description

Retail space - Groundfloor

Sorry, there is no English translation. Commercieel gelijkvloers met veel mogelijkheden in het centrum van Schelle

Ligging: Het handelspand geniet van een uitstekende commerciële ligging. De Provinciale Steenweg doorkruist Schelle en biedt plaats aan heel wat winkels en voorzieningen. Dit zorgt niet enkel voor een optimale bereikbaarheid maar ook voor enorm veel visibiliteit. Verder is het pand uitstekend bereikbaar met de trein of met de wagen via de A12 Antwerpen/Brussel.

Indeling: U betreedt het handelspand via de brede inkom met plaats voor een kleine wachtkamer. Vervolgens kunt u het kantoor betreden via het veiligheidssas. Dit is een restant van het vroegere bankkantoor maar is nog volledig operationeel en onmiddellijk bruikbaar. Naast het sas kunt u het onthaal aantreffen. Verderop in het gebouw komt u in een open vergaderzaal die toegang geeft tot twee afsluitbare ruimtes. Een van de ruimtes werd reeds ingericht als vergaderzaal, de andere doet dienst als keuken voor het personeel. Vanuit de keuken verkrijgt u tot slot toegang tot het stadstuintje achteraan het gebouw. Mits wat opfrissing en aankleding is dit de ideale plek voor een ontspannen pauze in de buitenlucht.

EPC NR: C
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch