Business for sale

225 square meters

Immoweb code : 9678326
Immoweb code : 9678326

Overview

1 bathroom
225 square meters livable space
989 square meters of land
€ 1,689.00 m²
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Op zoek naar een uitstekende woning met commerciële mogelijkheden op een gunstige ligging in Temse? Gevonden!

Uitstekend gelegen in de industriezone van Temse doch nabij centrum, openbaar vervoer en invalswegen, heeft dit pand heel wat aan te bieden. De indeling, de commerciële mogelijkheden en voldoende parkeermogelijkheden zijn hier slechts enkele van de sterke punten.

Indeling: 
- Kelder: de woning is deels onderkelderd en doet dienst als stockageruimte.
- GLV: ruime inkomhal (6m²) met toegang tot de bureauruimte, keuken, bovenverdieping en kelder. Het bureaugedeelte (31m²) kan dienst doen als verscheidene commerciële ruimtes of eventueel als woonkamer. Aansluitendhebben we 2 polyvalente ruimtes (45-13m²) die momenteel gebruikt worden als stockage- en afwasruimte. Verder vinden we een 2de hal (8m²) met toegang tot een toilet, de badkamer en keuken. De badkamer (8m²) is uitgerust met een ligbad, enkele wastafel in meubel en aansluiting voor wasmachine/ droogkast. De goed uitgeruste en moderne keuken (16m²) staat in verbinding met de mooie, aangelegde tuin met terras en tuinhuis. Tot slot is er vooraan en achteraan voldoende parkeergelegenheid voorzien.
 - 1steV: hier bevinden zich een lichtrijke leefruimte (17m²) die eventueel ook dienst kan doen als slaapkamer, 2 slaapkamers (17-14m²) en een zolderruimte (20m²).

Deze eigendom heeft verschillende mogelijkheden. Maak vrijblijvend een afspraak.

Get in touch