Business for sale

175000€

178 square meters

Immoweb code : 11302714
Immoweb code : 11302714

Overview

1 bathroom
178 square meters livable space
75 square meters of land
Floor : 0

Description

Retail Space with Apartment

Sorry, there is no English translation. Handelspand met woonst, pal in het centrum van Turnhout

Locatie:
Het pand is uiterst gunstig gelegen in het centrum van Turnhout, op wandelafstand van de Grote Markt met verschillende winkels, eetgelegenheden en openbaar vervoer.

Omschrijving:
Het handelspand situeert zich op het gelijkvloers van het gebouw. We betreden het pand meteen in de commerciële ruimte van ongeveer 80 m². Het handelspand beschikt tevens over een apart toilet.

Dankzij de open structuur van het handelspand, biedt de ruimte tal van mogelijkheden en kan het voor verschillende doeleinden worden benut alsook volledig naar wens worden aangepast.

Door middel van een aparte inkom kunnen we het woongedeelte betreden. Met de trap bereiken we de eerste verdieping van de woonst. Hier vindt u de badkamer dat uitgerust is met een douche-in-bad, een toilet en een badkamermeubel met wastafel.
Eveneens op dit verdiep de keuken, dewelke over kastruimte beschikt, een gasvuur en een dampkap. Verder de leefruimte dat opgedeeld is in zithoek en eethoek.

Door middel van de vaste trap in de leefruimte komen we toe op de tweede verdieping. Hier treffen we drie slaapkamers, elk variërend in oppervlakte.

* Vermelde oppervlakte/afmetingen zijn indicatief. Oppervlakte conform EPC.
* Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gmo in aanvraag.

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een

Get in touch