Commercial premises for rent

2500€ per month

Immoweb code : 11100241
Immoweb code : 11100241

Overview

340 square meters of land
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Beschikbaar 15 mei 2024. SCHOONHEIDSINSTITUUT / PARFUMERIE OVER TE NEMEN INDIEN GEWENST.
In hartje Maaseik gelegen instapklaar eclectisch Herenhuis: handelswoning met aanbouw en achterhuis, stadstuin en garage (inrit langs de Rueelstraat). 4 gewelfde mergelkelders. Op wandelafstand van de pittoreske Markt met de Gebroeders Van Eyck.
Dit Imposant herenhuis uit de 17de eeuw, met huidige gevelordonnantie uit de 19de eeuw heeft zijn authentiek karakter behouden. (De brand van 1684 verwoestte een groot deel van de Maaseikse binnenstad waaronder een deel van de Boomgaardstraat en Bosstraat). De achtergevel is 17de eeuws en is een Maaslandse Krulgevel (oorspronkelijk de voorgevel). Natuurleien zadeldak op het hoofdgebouw. Natuurstenen voorgevel (blauwsteen). De aanbouw heeft een dak in gebakken kleipannen en voegwerk in leem met originele geel pigment.
De eigendom is aangepast aan het modern comfort. Centrale verwarming op aardgas, dubbel glas, vliegenramen, geïsoleerd dak, ... De glasramen op 1e en 2de verdieping zijn in nieuw lood gezet en tussen de dubbele beglazing gezet (3-dubbelglas). Een prachtige eikenhouten trap gaat tot de 2de verdieping.
De 3de en 4de verdieping zijn ideaal voor leefruimte voor kinderen, of voor hobbyruimte – met een mezzanine / 2 slaapkamers bijvoorbeeld.
Er is beveiliging en alarm. In iedere kamer is een schouw zodat er mogelijkheid is voor aansluiting van pelletkachels.
In 1990 werd de eigendom volledig gerestaureerd. De balken en tussenvloeren

Get in touch